HERŞEY GELECEĞİMİZİN GENÇLERİ İÇİN

Herşey geleceğimizin gençleri ve öğrencileri içindir diyerek gazetemize açıklama yapan M. Nurettin Horozoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alper Tanrıöver şunları söyledi

Bakanlığımız ve Concern wordwide kuruluşunun birlikte yürüttüğü “Yarını Kurmak” isimli, Eğitim ve Geçim kaynakları desteği projesinin yürütücülerinden birisi olan okulumuz da bugün il milli egitim müdür yardımcımız sayin ibrahim KAFADAR başkanlığında kuruluş yetkilileri ile değerlendirme toplantısı yaptık.Hersey geleceğimiz olan öğrencilerimiz için.

Burada gençlerimizin okul bittikten sonra geleceğe hazırlamak. Hayat okulla ibaret olmadığını okul bittikten sonra hayatın başladığını göstermek. Biz burada gençlerimizi meslek sahibi yapıyoruz ve iş hayatına adım atmalarını sağlıyoruz dedi. Bakanlığımızın Concern Wordwide geçim kaynakları çalışma projesini yaptık. Amacımız gençlerimize daha iyi bir gelecek ve daha iyi yarınlar sunmak için hayata hazırlıyoruz bu projelerle diyerek açıklama yan Tanrı ver ayrıca şunları söyledi bizlerin her zaman arkasında olan desteğini esirgemeyen Gaziantep Valisi Davut Güle İl Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Meteye teşekkür ediyorum. Özelikle bizleri her zaman destekleyen ve projelerimize destek veren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız İ. Necip Kafadar a ayrıca teşekkür ediyorum dedi.