Gaziantep FK – Orenburg hazırlık maçında kazanan çıkmadı 2-2

2. etap çalışmaları için Bolu’da kampa giren Gaziantep FK, karşılaştığı ilk hazırlık maçında Rusya ekibi Orenburg ile karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Topuk Yaylası tesislerinde oynanan maçta hızlı ve atak başlayan taraf Rus ekibi Orenburg olurken ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Gaziantep FK, 30. dakikada defansın yaptığı hatayı da iyi değerlendiren Lazar Markovic, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi ve devre bu sonuçla bitti.

ORENBURG’A HEMEN CEVAP VERDİLER

Her iki takımında daha çok pas yaparak pozisyon bulmaya çalıştığı maçın ikinci yarısının 50. dakikasında Orenburg maçta eşitliği sağlayan golü buldu ancak kırmızı-siyahlıların bu gole cevabı gecikmedi ve hemen arkasından hafta içinde acı bir kayıp yaşayan genç oyuncu Mirza Cihan’ın kornerden bulduğu golle takımını tekrar öne geçirdi. İkinci yarıda her iki takımda değişikler yaparken Rus ekibi son dakikalarda bulduğu golle beraberliği sağladı ve karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. Gaziantep FK, uzun süre önde götürdüğü maçta oyun olarak pek iyi görüntü çizmese de mücadele yönünden taraftarını mutlu etti.