Emlak Han City Açıldı

Emlak Han City Gaziantep halkına ve şehrine hizmet etmek için faaliyete geçmiştir.

Doğru ve güvenilir ailenizin adresi Emlak Han City diyerek açıklama yapan Yeliz Güngör şunları söyledi:

“Ben emlak sektöründen önce dermatoloji okudum ve mezun oldum. Daha sonra Güzellik salonu ve kuaför salonu açtım 6 çocuk annesiyim gaziantepliyim hep bu yaşıma kadar ticaretle uğraştım ve gaziantepli olmaktan da gurur duyuyorum.

Emlak sektöründe ticarete al sat ile başladım bunu yaparken mutlu oluyordum. Al sat yaptığım yerde sattığım yerlerin Park peyzaj düzenlemesine yaparak emlak sektörüne girmeye karar verdim. Ben emlak sektörüne girerken brokol eğitiminin tamamlayınca emlak üzerinde de eğitimli insanlarla çalışarak emlak hayatına adım atmış oldum. Hiçbir yere tepeden gelmedik çalışarak tırnağımızla kazıyarak buralara geldik. Bazen insanlarımız kadındır elinden bir iş gelmez diyerek dışlanıyoruz ama kadınlar her zaman başarının mimarlarıdır bu sebepten dolayı da azim ve gayretle çalışmaya devam ediyorum.

Gazi şehrimizi gayrimenkul emlak sektörünü danışmanlık tecrübelerini yenileyerek güçlü adımlar atacaz bireysel busines hizmetimizle pörtföylerime yatırımlarında doğru yönlendirmekten istedikleri yaşam alanı seçimlerini değerlendirerek onlara destek vermekten onur duyarım.

Emlak sektörü zevkli ve heyecanlı aynı zamanda mutluluk verici bir sektördür. Hem alan memnun hem satan memnun bizler de bu memnuniyete ortak oluyoruz ve mutlu oluyoruz.

Emlak Han City olarak projelerimiz bulunmaktadır donanımlı Seçkin personellerimiz ile Gaziantep halkına ve şehrini hizmet etmek bizlere hem sevindiriyor hem de gururlandırıyor.

Projelerimiz bağ bahçe kendi yetiştireceği alanlarda satın aldı yerin ön tarafına Park arka tarafına ise sera bahçesi yapabilir biz bunlara yaşam alanı projeleri diyoruz. Ayrıca daire satışlarımız arazi satışlarımız yakın muhitlerde köyler Yenimahalle olmuş köylerimizde hizmet veriyoruz” diyerek açıklama yapan Emlak Han City sahibi Yeliz Güngör gençlere ve halkımıza şu tavsiyelerde bulundu:“Gençleri tavsiyem bilindik yerde tanınmış yerde emlak işlerini görsünler. Bakıyoruz gençlerimizi dışarıdan gelmiş üniversite okuyorlar bir evi 3-4 kişiye kiraya veren emlakçılarla karşılaşıyorlar ve gençlerimizi kandırıp dolandırıyorlar hiçbir zaman internet üzeri bilinmedik sitelerden ev tutmasınlar ve satın almasınlar yoksa kandırılmayla karşı karşıya kalabilirler” dedi.