GSO’dan Kadooğlu’na Gaziantep’in yıldızları ödülü

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) sanayicilerin başarılarını taçlandırmak amacıyla düzenlediği ”Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreninde, İSO ilk 500 sıralamasında yer alan ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Kadooğlu Holding’e ödül verildi.

Düzenlenen ödül töreninde Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kadooğlu, ödülü Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in elinden aldı. Kadooğlu 2021 ve 2022 yılının kendileri için yatırım, iç ve dış pazarlarda büyüme yılı olacağını ifade etti.

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan araştırma sonuçlarına göre Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan İSO 500’e giren Gaziantepli şirketlerin ödüllendirildiği Gaziantep’in Yıldızları ödül töreninde Kadooğlu Holding ödüllendirildi.

ÖDÜLÜ FATMA ŞAHİN TAKDİM ETTİ

Gaziantep’in Yıldızları Ödül töreninde gıda, akaryakıt, enerji, iç ve dış ticaret, akaryakıt istasyonu işletmeciliği ve gayrimenkul sektörlerinde gerek yurt içi gerekse yurt dışı pazarların en büyük firmaları arasında yer alan şirketleri bünyesinde toplayan Kadooğlu holdinge, GSO tarafından ödül verildi. Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Kaddoğlu, ödülü Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in elinden aldı.

81 FİRMAYA ÖDÜL VERİLDİ Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’nde belirlenen kategorilerde 81 firmaya ödül verildi. İSO Türkiye’nin ilk ve ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren, TÜBİTAK ve KOSGEB Ar-Ge desteklerinden yararlanarak ürün geliştiren, en fazla patent, marka, endüstriyel tasarım ve faydalı model tescili yapan, GSO endüstriyel gelişim üssünden en fazla yararlanan ve dijital dönüşüm alanında başarılı çalışmalar gerçekleştiren firmaların ödüllendirildiği tören, Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde (ŞKM) düzenlendi. Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni, sanayicileri yeşil üretime ve çevreci yaklaşımlara teşvik etmek, gelecek nesillere yeşil ve temiz bir gelecek inşa edebilmek ve yenilikçi stratejilerle sürdürülebilir bir ekonomik kalkınmayı mümkün kılmak hedefiyle bu yıl “Verimlilik ve Yeşil Gelecek” farkındalığı temasıyla gerçekleştirildi.