Çıkmaz ile baş başa

Gaziantep Milliyetci Hareket Partisi İl Başkanı Cahit Çıkmaz ile başbaşa sohbet edilerek Gaziantep’in gündemi ele alındı.

Başkan Cahit Çıkmaz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Gaziantep’te çalışmış olduğumuz teşkilatlarda arkadaşlarımız siyaset ekibimiz çalışmaları neticesinde faaliyet göstererek ve sorunları beraber çözerek Gaziantep’in yararına vatandaşlarımızın yararına bir çok adımlar attık. Yapılan İl Başkanlığı seçimi demokrasi şöleni çerçevesinde önemli bir süreçten geçerek tüm teşkilatların desteğini alarak İl Başkanı oldum. Burada kazanan ben olmadım, Milliyetçi Hareket Partisi oldu. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrak yarışında ben değil biz olarak hareket ettik, iki aday yarıştık Aziz Başkanım da beraber bu yarışa girdi ve Aziz başkan da yıllarca beraber çalıştığımız beraber yol yürüdüğümüz arkadaşımızdır ağabeyimizdir ve kazanan yine söylüyorum MHP olmuştur.

Seçim döneminde bizim millet nezdinde bekasında ben, bizlikten uzak düsturuyla gittik. Partim ve ben MHP’nin ilkeleri ve üslubuyla hareket ettik, Cumhur İttifakının güçlü illerinden birisi olan Gaziantep ilini 2023’e giden çalışmalarında daha özverili çalışmalar yapacağımızı bu alanda hissediyorum. En önemlisi de Cumhur İttifakının önemli illerinden biri olan Gaziantep’in il başkanı olmak ayrı bir ayrıcalıktır ve gurur vericidir. Göreve gelir gelmez partimize küskün ve kırgın olanları bir araya getirerek birlik ve beraberlik içerisinde hem ülkenin kalkınmasını ham da Gaziantep’in daha iyi yerlere gelmesi için hareket edeceğizi söylüyorum.

Bilindiği üzere Çin’de çıkan bir virüs dünya geneline yayılmıştır. Bu virüsün yayılma neticesinde ekonomik anlamda esnafımız durma vaziyetini geçmiştir, biz esnafımızın da yanında olacağız inşallah sıkıntısız bir şekilde Gaziantep’in bu süreci atlatacağı inancındayım. Benim Gaziantep halkına ve vatandaşlarımıza söylemek istediğim pantemi sürecinde sabırla birlik beraberlik içerisinde güzel günler yakındır diyebilirim. Gaziantep halkı bir çok badireler atlatmıştır ve bir çok sıkıntıların üzerinden gelmişktir. Ben buradan sizlerin aracılığınızla hayatını kaybeden vatandaşlarıma Allah’tan rahmet, bu virüste hastalanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Benim kapım her zaman partili partisiz bütün halkıma açıktır ve yanlarındayım” dedi.