Muhtardan skandal paylaşım

2019 yılına kadar Değirmiçem Mahalle Muhtarlığı yapan Muhammet Şinasi Yılmaz’dan Atatürk ile ilgili skandal paylaşım.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir paylaşım yaparak skandala imza atan Yılmaz’ın skandal paylaşımı 100 TL’lik banknotun üzerine Ulu Önder Atatürk’ün resminin olduğu yere Abdulhamit’in resmini koyan Şinasi Yılmız, yeni 100 TL’ler biraz da böyle olsun, çekemeyenler kudursunlar diyerek paylaşım yapan Değirmiçem eski mahalle muhtarı, Muhtarlar Odası Genel Sekreteri Muhammet Şinasi Yılmaz, yapmış olduğu sosyal medya paylaşımından dolayı halkın ve vatandaşların tepkisini çekerek sosyal meyda hesabını kapatmak zorunda kaldı.

Bu paylaşımının ardından Zafer Gazetesi olarak Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kargın ile yapmış olduğumuz görüşmede Kargın şunları söyledi:

“Bu paylaşımının ardından ben Şinasi Yılmaz’ı arayarak neden yaptın bu paylaşımı diyerek sordum, bir anlık gaflete geldim dedi. Ard bir niyetle paylaşım yapmadım, ben de bir Atatürkçüyüm diyerek açıklama yaptı bana. Biz Muhtarlar Derneği olarak bu paylaşımı kabul etmiyoruz. Bizler birer Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatlarıyız ve her zaman da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefinde ve yolunda ilerleyeceğiz” diyerek açıklama yapan Kargın, ayrıca şunları da söyledi: “Şinasi Yıldırım’ın muhtarlık kaybettikten sonra Muhtarlar Odası’ndaki kaydı düşmüştür. Yalnız yeni yönetim ve kurul oluşturmadığımızdan dolayı genel sekreterlik görevine devam etmekteydi, bu paylaşımından sonra da istifasını vererek Muhtarlar Derneği Genel Sekreterliği görevinden alınmıştır, sizlerin aracılığınızla tüm kamuoyuna da dulurmak isteriz” dedi.