ÇEYREK ASIRLIK CERRAH

Op. Dr. İlhan ASLAN:

 

“Özel Düztepe Yaşam Hastanesi, sağlık alanında en son ve en ileri teknolojiyi kullanır”

 

Özel Düztepe Yaşam Hastanesi genel cerrahlarından Op. Dr. İlhan ASLAN; “Önce Zarar Verme, öncelikli ilkemizdir.” dedi.

 

“Hastalarımızın zamanının çok değerli olduğunun farkında olarak onları en kısa zamanda koşullar elverdiğince hızlı bir şekilde muayene ve tedavi etmek en önemli prensiplerimizdendir.” diyen Op. Dr. İlhan ASLAN; “Özel Düztepe Yaşam Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği deneyimli uzman kadrosu ile genel cerrahinin tüm konularında modern etkin ve güvenilir hizmet vermeyi kendine ilke edinmiştir.”

 

Op. Dr. İlhan ASLAN; “Hastanenin bünyesinde bulunan bilgisayarlı tomografi, manyetik rezonans, ultrasonografi, direk grafik ve endoskopik görüntüleme yöntemleri ile her türlü tanısal işlemler gerçekleştirmekte ve tedavisi plânlanabilmektedir.” diye hastane ile ilgili bilgi verdi.

 

“Non Nocere; Yani ‘Önce Zarar Verme’ öncelikli ilkemizdir. Hastanemizde hekimlerimiz başta olmak üzere, bütün çalışanlarımız bilgilerini hastalarımızın en etkili ve en kısa zamanda iyileştirilmesi için organize ederler. Gerekli olmayan tek bir tetkik, tek bir ameliyat, tek bir ilaç söz konusu bile olamaz.” diyen Op. Dr. İlhan ASLAN; Sağlık alanında en son ve en ileri teknolojiyi kullanır ve kendini bu mentalite ile devamlı yeniler. Sağlıkta bilgilerin devamlı değişip geliştiğinin farkında olarak başta hekimlerimiz olmak üzere her personelimiz periyodik kongre kurs ve etkinliklerle eğitime tabi tutulur ve kendilerini yenilerler.” dedi.

 

Op. Dr. İlhan ASLAN, Özel Düztepe Yaşam Hastanesi’nde tanısı ve tedavisi gerçekleştirilen hastalıklar ve ameliyatları ile ilgili olarak; “ Minimal İnvazif ( Laporoskopik) cerrahi girişimler; Safra kesesi, kasık fıtığı, reflü hastalığı, böbrek üstü bezi hastalıkları karaciğer kistleri apandisit gibi hastalıkların kapalı yöntemle yapılan ameliyatları – Hemoroid, fistül, fissür gibi anal bölge hastalıkları – Meme, Kist, tümör ve hastalıkları – Karaciğer kist ve tümörleri – Troid bezi ( Guatr) hastalıkları – Dalak Hastalıkları – Mide bağırsak pankreas gibi karın içi organ hastalıkları – Kasık fıtığı, göbek fıtığı ve ameliyatlar sonrası fıtıklar gibi tüm fıtık ameliyatları hastanemizde başarıyla yapılmaktadır.” dedi.

 

Opr. Dr. İlhan Aslan Objektif Dergisi Sahibi M. Erhan Durukan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Hastanemiz yalnız şehrimize değil yakın iller başta olmak üzere tüm bölgeye hizmet etmek üzere organize olmuştur. Hastalarımızın hastanemizi tercih etmeleri, bizleri gururlandırıyor. Kısa sürede insanlarımızın ilgisi bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Tabii ki bunda değerli medya kuruluşlarımızın rolü çok büyüktür. Onun için sizin vasıtanızla basın kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Op. Dr. İlhan ASLAN

 

Kasım 1968 yılında Zonguldak’ın Kilimli Beldesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kilimli’de tamamladı. 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi’ne başladı. 1 yıl İngilizce hazırlık ve 6 yıllık tıp eğitimi ardından 1993 yılında mezun oldu. Aynı yıl SSK Ankara Eğitim Hastanesi’nde genel cerrahi asistanlığına başladı. Nisan 1998 yılında Genel Cerrahi uzmanı oldu. 1998 – 2000 yılları arasında aynı hastanede genel cerrahi uzmanı olarak görev yaptı.

 

2000 – 2008 yılları arasında SSK Gaziantep Bölge Hastanesinde ( 25 Aralık Devlet Hastanesi) çalıştı. 2008 – 2010 yılları arasında Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde görev yapan Opr. Dr. İlhan Aslan, 2010 tarihinden itibaren Özel Düztepe Yaşam Hastanesi’nde hastalarını kabul etmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Opr. Dr. İlhan Aslan, özellikle ileri Laporskopik Cerrahı, Mide ve Kolon Cerrahisi ile ilgilenmekte olup, Türk Cerrahlar Derneği Ulusal Endoskopik Laporoskopik Cerrahı Derneği üyesidir.