9 yıl önce izleyenleri hüngür hüngür ağlatan sahne – İZLE

İzleyenlerin başta yönetmen Çağan Irmak, Çetin Tekindor ve Fikret Kuşkan’a sadece ”Mahvettin bizi” yorumunu yapabildiği ‘Babam ve Oğlum’ filminin üzerinden tam 9 yıl geçti.

İşte tüylerimizi diken diken eden, göz yaşlarımıza hakim olamadığımız anlardan biri. Fikret Kuşkan’ın babasına “Sana söylemek istediğim o kadar çok şey var ki” dedikten sonra yere yığıldığı an.. Bir babanın oğlunun karşısında en çaresiz kaldığı an..

Evlat Ne Demek – Babam ve Oğlum İZLE

BÜYÜK ETKİ YARATAN FİLMİN KONUSU

Babasının tercihi olan ziraat fakültesi yerine gazetecilik okumayı seçip evi terk eden Sadık (Fikret Kuşkan), evlenmiştir. Darbe gecesi doğum yapan eşi ölünce oğlunu tek başına büyüten Sadık, yıllar sonra Ege’deki ailesinin yanına döner. Niyeti, küçük oğlu Deniz’i (Ege Tanman), ailesinin yanına bırakmak, böylece onun geleceğini güvence altına almaktır. Küçük Deniz’i ise gidecekleri yerde cevval bir babaanne (Hümeyra), katı görünüşünün altında kocaman bir yüreği olan bir dede (Çetin Tekindor), burnundan kıl aldırmayan büyük teyze Gülbeyaz (Şerif Sezer), biraz saf ama çok duygulu amca Salim  ve en çok sesi duyulan yenge (Binnur Kaya) beklemektedir. Deniz bu yeni evine alışmaya çalışırken evdekiler ve babası da geçmiş hesapları yeniden gözden geçirirler.