Bravo Sayın Valimize, Bravo Emniyet Müdürümüze

Bravo Narkotik Polisimize. Gaziantep’te uyuşturucu satanlara polisimiz aman vermiyor. Gaziantep’te uyuşturucu satan kişilere yönelik operasyonlar halkın takdirini kazanırken, Uyuşturucu satan kişi ve kişiler teker teker adliyeye teslim edilerek gerekli işlemler yapılıyor.
Gaziantep Polisi’nin gecesini gündüzüne katarak uyuşturucu tacirlerine ve satanlara aman vermemesi Gaziantep Polisi’nin ne kadar başarılı bir şekilde görevini yerine getirmesi Başta Emniyet Genel Müdürlüğü olmak üzere. Tüm çevrelerden büyük alkış alıyor
Gaziantep Valiliği görevine geldiği günden beri büyük fark yaratan Sayın Valimiz Kemal Çeber ve Emniyet Müdürümüz Celal Özcan ve Narkotik Polisimiz. Güvenlik Şubede çalışan Polislerimiz ve diğer birimlerde görev yapan Polislerimiz övgüyü fazlasıyla hak ediyor
Üç milyonu geçen nüfusuyla sorunlar yumağıyla boğuşan ilimizin görev yapan Polisimizin ne kadar meşakkatli fedakarca çalıştığının bir göstergesi değil midir?
Uyuşturucu ile ilgili mücadelenin yalnızca Türk Polisi’nin fedekarca çalışmaları kadar ailelere, anne babalara Sivil Toplum kuruluşlarına. BASINA’da büyük görevler düştüğü uyuşturucu ile mücadelenin topyekûn bir konu olduğu düşünülmelidir.