ÇIKMAZ: “CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I DESTEKLEYECEĞİZ”

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, “MHP Gaziantep’te milletvekili seçimine kendi listelerimizle gireceğiz. Cumhurbaşkanı seçiminde ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini, 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde ise kendi listeleri ile seçime gireceklerini kaydetti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I DESTEKLEYECEĞİZ

14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleyeceklerini, milletvekili seçimlerine ise kendi listeleri ile gireceklerini aktaran MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, “MHP Gaziantep’te milletvekili seçimine kendi listelerimizle gireceğiz. Cumhurbaşkanı seçiminde ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğiz.”

GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ!

MHP’den 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylık Sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Çıkmaz, “14 Mayıs seçimlerinde MHP’den aday adayı olmak için yüzlerce adayın başvuru yaptı. Bu aday adaylarından 40’nın başvurusu genel merkez tarafından kabul edildi. Ben bizi tercih eden aday adaylarına teşekkür ediyorum. Bu süreçte MHP’yi tercih eden ve aday adayı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Önümüzdeki süreçte aday adayı arkadaşlarımızla birlikte alandaki çalışmaları daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Partimize her geçen ilgi artıyor. Teveccüh fazla olduğu için aday adaylı müracaatından da görülüyor. 2018 genel seçimlerinde 2 milletvekili çıkarmıştı. Bu seçimde milletvekili sayımızı arttırarak çalışmalarımıza yön vermek için memleketimize her köşesine giderek gönüllere dokunacağız” ifadelerini kullandı.