Gaziantep Büyükşehir Belediyesi hafta sonu yapılacak olan üniversite sınavlarına girecek öğrenciler için belediye otobüslerini ve tramvayları ücretsiz yaptı.
Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan sınavlarda belediyeye ait toplu taşıma araçlarını kullanmak isteyen öğrencilerin ‘öğrenci belgelerini’ göstermeleri durumunda ücretsiz yararlanabilecekleri açıklandı.
Büyükşehir Belediyesi 73 hatta 140 otobüs ve 3 hatta 25 tramvay ile Cumartesi Pazar gün sınava girecek üniversite adayı öğrencilerine ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde Yüksek Öğretim Sınavlarına girecek öğrencilere başarılar dilerken; sınav günü vatandaşların daha hassas olması yönünde uyarılarda bulundu.

EKONOMİ
Az önceTEKNOLOJİ HABERLERİ
Az önceEKONOMİ
Az önceEKONOMİ
Az önceEKONOMİ
55 dakika önceTEKNOLOJİ HABERLERİ
1 saat önceTEKNOLOJİ HABERLERİ
12 saat önce
1
SPOR LİSESİ BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI
4280 kez okundu
2
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3722 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3702 kez okundu
4
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3672 kez okundu
5
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
2750 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.