Çiftçiler yağmur duasına çıktı
73 okunma

Çiftçiler yağmur duasına çıktı

ABONE OL
Mart 1, 2017 15:25
Çiftçiler yağmur duasına çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yüzlerce çiftçi, Antep fıstığı başta olmak üzere ürünlerinin kuraklıktan etkilenmesi endişesiyle yağmur duasına çıktı.

Barak Ovası bölgesindeki Yağmuralan Mahallesi’nde yapılan yağmur duasında İlçe Müftüsü Osman Şekerci, Kur’an-ı Kerim okudu.

Nizip ve Karkamış ilçelerinden çok sayıda mahalle muhtarı ve vatandaşın da katıldığı duada, katılımcılar önce namaz kıldı. Nizip Müftüsü Şekerci ile vatandaşlar, yılın bereketli geçmesi ve yağmur yağması için dua etti.

Programın ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

 

Gaziantep’in Nizip ilçesinde yüzlerce çiftçi, Antep fıstığı başta olmak üzere ürünlerinin kuraklıktan etkilenmesi endişesiyle yağmur duasına çıktı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.