GAZİANTEP’in Nurdağı ilçesinde, inşaat alanında bulunan yalıtım malzemelerinin tutuşması sonucu çıkan yangın, ekiplerin çalışmasıyla söndürüldü.
Nurdağı ilçesi Atatürk Mahallesi’ndeki bir inşaat alanında yalıtım malzemelerinin bulunduğu yerde, henüz bilinmeyen bir nedenle öğlen saatlerinde yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Yükselen dumanın kara yolunu kaplaması zaman zaman trafiğin akışını engellerken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
EKONOMİ
4 saat önceEKONOMİ
6 saat önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
7 saat önceEKONOMİ
7 saat önceEKONOMİ
8 saat önceEKONOMİ
9 saat önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
9 saat önce
2
DÜNYA BAĞIMSIZ GAZETECİLER CEMİYETİ KURULDU
5695 kez okundu
5
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3987 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.