Memleket Partisi’nden Zafer Gazetesi’ne ziyaret

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin selamını getirdiklerini söyleyerek konuşmaya Memleket Partisi Gaziantep İl Başkanı Tolga Doğan, Başkan Yardımcısı Kerim Şahin, Şahinbey İlçe Başkanı Halil İbrahim Çıbık ve beraberindeki heyet Gaziantep Zafer Gazetesi Genel Koordinatörü Atilla Konukoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Başkan Doğan; “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra hiç zaman kaybetmeden Memleket Partisi olarak tüm ilçe teşkilatlarımızla beraber sahada kalarak önümüzde yapılacak olan yerel seçim startını şimdiden vermiş bulunmaktayız. Bundan dolayı yerel basın bizim için önemli olduğundan dolayı Gaziantep’te bulunan basın sektörlerini ziyaret ederek çalışmalarız hakkında bilgi veriyoruz. Bu anlamda bize göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Memleket Partisi Gaziantep İl Başkanı Tolga Doğan ve beraberindeki heyet İl Başkan Yardımcısı Kerim Şahin, Şahinbey ilçe başkanı Halil İbrahim Çıbık, Şahinbey ilçe başkan yardımcısı Uğur Abuş, Genel Sekreter İsmet Çapan, Zafer Gazetesi’ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.