Reklam
Reklam
TFF’den Galatasaray ve Trabzonspor’un başvurusuna yanıt
124 okunma

TFF’den Galatasaray ve Trabzonspor’un başvurusuna yanıt

Galatasaray ve Trabzonspor, 5 Ocak'ta oynanacak olan Süper Kupa yarı final maçının ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulundu. Ancak, TFF iki kulübün talebini reddetti ve maçın planlandığı tarihte oynanacağını belirtti. Bu kararla birlikte, Galatasaray ve Trabzonspor'un yarı final mücadelesi 5 Ocak'ta Gaziantep'te gerçekleştirilecek.

ABONE OL
Ocak 2, 2026 13:00
TFF’den Galatasaray ve Trabzonspor’un başvurusuna yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray ve Trabzonspor’un, 5 Ocak’ta oynanacak Süper Kupa yarı finalinin ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptığı başvuru reddedildi. TFF’nin iki kulübün talebine olumsuz yanıt verdiği belirtildi.GALATASARAY VE TRABZONSPOR’DAN ERTELEME BAŞVURUSU Galatasaray ile Trabzonspor, 5 Ocak’ta oynanacak Süper Kupa yarı final karşılaşmasının ertelenmesi için TFF’ye resmi başvuruda bulundu. İki kulübün, maç takvimiyle ilgili düzenleme talep ettiği anlatım edildi.TFF’DEN RET KARARITürkiye Futbol Federasyonu’nun, Galatasaray ve Trabzonspor’dan gelen erteleme talebini geri çevirdiği bildirildi. Böylece Süper Kupa yarı final mücadelesinin planlanan tarihte oynanması kesinleşti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.