SINAVDA 500 TAM PUAN ALAN SANKO’DAN İKİ ÖĞRENCİ DE ÖDÜLLENDİRİLDİ
99 okunma

SINAVDA 500 TAM PUAN ALAN SANKO’DAN İKİ ÖĞRENCİ DE ÖDÜLLENDİRİLDİ

ABONE OL
Nisan 6, 2017 15:05
SINAVDA 500 TAM PUAN ALAN SANKO’DAN İKİ ÖĞRENCİ DE ÖDÜLLENDİRİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Üniversitesi tarafından düzenlenen “Türkiye’nin Eğitimde 2023 Hedefleri Gaziantep Buluşması”nda Özel SANKO Ortaokulunun TEOG sınavında 500 tam puan alan iki öğrencisine ödül verildi.

 

Gaziantep Üniversitesinde düzenlenen törende, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında, TEOG sınavında 500 tam puan alan öğrenciler de ödüllendirildi.

 

TEOG Sınavında 500 tam puan alan Özel SANKO Ortaokulu öğrencileri Elif Yaren Küçük ve Ahmet Çolak’a Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından ödül verildi.

 

Özel SANKO Ortaokul Müdürü Uğur Çekici, öğrencileriyle gurur duyduklarını belirterek, emeği geçen öğretmenleri ve öğrencilerini kutladı

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.