Reklam
Reklam
Şimşek, genelgeyi mesaj yoluyla iletti
112 okunma

Şimşek, genelgeyi mesaj yoluyla iletti

ABONE OL
Kasım 18, 2020 14:15
Şimşek, genelgeyi mesaj yoluyla iletti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Reklam

Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürü Cengiz Şimşek, İçişleri Bakanlığınca valiliklere gönderilen genelgeye göre, üretim, imalat ve tedarik zincirlerinin hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamadan muaf tutulacağını açıkladı.

OSB Başkanı Cengiz Şimşek, Cuma günü başmayacak olan yasaklarla ilgili genelgeyi tüm OSB çalışanlarına ve sanayicilere mesaj yoluyla iletti. Mesajda ise şunları söyledi: “İçişleri Bakanlığınca valiliklere gönderilen genelgeye göre, yeni tip koronavirüsle (COVID-19) mücadeleye yönelik yeni tedbirler 20 Kasım Cuma saat 20.00’den geçerli olacak şekilde uygulanacak. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaf tutulacak. Bu doğrultuda ilk uygulama olarak 21 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’den 22 Kasım Pazar günü saat 10.00’a kadar, 22 Kasım Pazar günü saat 20.00’den 23 Kasım Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Bu tarihlerden sonraki hafta sonlarında da uygulama, yeni bir karar alınıncaya kadar, belirtildiği şekilde devam edecek” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.