Gaziantep’te dün silahlı saldırının ortasında kalarak hayatını kaybeden kişinin cenazesi, toprağa verildi.
Mehmet Kızılırmak (32) için Nizip ilçesindeki Hazreti Ali Camisi’nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.
Burada kılınan namazın ardından cenaze, Nizip Asri Mezarlığı’nda defnedildi.
Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Kızılırmak için sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirdi. Şahin, “Çalışma arkadaşımız Mehmet Kızılırmak’ın vefatından büyük üzüntü duydum. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.” ifadelerini kullandı.
Merkez Şehitkamil ilçesinin Hürriyet Mahallesi Pide Caddesi’nde, 4 kişinin bulunduğu bir otomobilden başka bir araca uzun namlulu silahla ateş açılması sonucu başından vurulan Mehmet Kızılırmak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Gaziantep’te dün silahlı saldırının ortasında kalarak hayatını kaybeden kişinin cenazesi, toprağa verildi. Mehmet Kızılırmak (32) için Nizip ilçesindeki Hazreti Ali Camisi’nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.
EKONOMİ
Az önceTEKNOLOJİ HABERLERİ
Az önceEKONOMİ
Az önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
Az önceEKONOMİ
Az önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
1 saat önceDÜNYA'DAN HABERLER
1 saat önce
2
DÜNYA BAĞIMSIZ GAZETECİLER CEMİYETİ KURULDU
3712 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3382 kez okundu
4
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3370 kez okundu
5
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3356 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.