Gaziantep’te, markette arkadaşıyla şakalaştığı öne sürülen liseli genç, pompalı tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti.
Şahinbey ilçesine bağlı Fidanlık Mahallesi’ndeki bir marketten silah sesi geldiğini duyan çevre sakinleri, durumu polis ekiplerine bildirdi.
Bir süre sonra gelen ekipler, lise öğrencisi Halid Ömer Yeltenci’nin (16) silahla başından ağır yaralandığını, market görevlisi M.Ö’nün de (16) yerde baygın halde yattığını gördü.
Ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alınan Yeltenci, kurtarılamadı.
Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan M.Ö. ise tedavisinin ardından babası Abdullah Ö. ile ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.
Bu arada olay yerinde inceleme yapan polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.
Market sahibinin, iş yerine daha önce hırsız girdiği için pompalı tüfeği güvenlik amaçlı bulundurduklarını söylediği öğrenildi.

Gaziantep’te, markette arkadaşıyla şakalaştığı öne sürülen liseli genç, pompalı tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Ekipler olay yerinde inceleme yaptı.
GAZİANTEP GÜNDEMİ
37 dakika önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
12 saat önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
13 saat önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
13 saat önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
14 saat önceEKONOMİ
15 saat önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
16 saat önce
1
Siyaset, Adli ve İş Dünyasını Birleştiren Nikah
5464 kez okundu
2
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
1864 kez okundu
3
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
1853 kez okundu
4
Doğru emzirme yöntemleri nelerdir, sütün yettiği nasıl anlaşılır?
1783 kez okundu
5
Taylor Swift yeni albüm planları için düğmeye bastığını sosyal medyadan duyurdu!
1420 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.