Özel SANKO Okulları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98’inci yılını Abdulkadir Konukoğlu Kültür ve Spor Merkezi Spor Salonunda düzenlenen törenle kutladı.
Genel Müdür Melike Toklucu, İlkokul Müdürü Hülya Bingül, Ortaokul Müdürü Uğur Çekici, Liseler Müdürü Mutlu Koçağra, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Özel SANKO Okulları öğrencileri Gülay Kaya ve Ulaş Dabancı, 19 Mayıs’ın önemine ilişkin konuşmalarında, “Tarihimizin en zorlu ve en onurlu mücadelesine atılan ilk adımdır 19 Mayıs. Hain planlara gebe olan Anadolu’nun kenetlenerek Büyük Önder Mustafa Kemal’in önderliğinde şaha kalkışının miladıdır” dedi.
Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Emre Ferligül’ün okuduğu Gençliğe Hitabe’nin ardından, Sanko gençleri Gençliğin Ata’ya Cevabı’nı coşkuyla seslendirdi. Öğrencilerin pandomim, halk oyunları, jimnastik gösterileriyle devam eden tören, 12’inci sınıfların mezuniyet öncesi son defa sahne aldıkları muhteşem bir dinleti ile son buldu.

TEKNOLOJİ HABERLERİ
Az önceDÜNYA'DAN HABERLER
Az önceGÜNDEM
Az önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
Az önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
1 saat önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
3 saat önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
4 saat önce
1
SPOR LİSESİ BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI
3558 kez okundu
2
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3367 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3355 kez okundu
4
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3341 kez okundu
5
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
2418 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.