Şahinbey Belediyesi vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için yaptığı çalışmaları artarak sürdürmeye devam ederken, Mavikent Mahallesi’ne yaptığı 37 dönümlük parkın çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Mavikent Mahallesi’ne önemli yatırımlar yaparak, konforlu ve yaşanılabilir alanlar oluşturan Şahinbey Belediyesi şehrin griden yeşile dönüşümünü yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Mavikent Mahallesi’ne 37 bin 750 metrekare alan üzerine kurulan parkın 8.900 m2 si yeşil alan olarak düzenlenirken, parkın içerisinde çocuk oyun alanları ile spor grupları, yürüyüş yolları, futbol ve basketbol sahası ve bisiklet yolu bulunuyor.
MAVİKENT MAHALLEMİZE 37 DÖNÜMLÜK PARK YAPIYORUZ
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne yapılan parkın vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, “Şahinbey Belediyesi olarak, özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın konut sahibi olabilmesi için yaptığımız proje kapsamında Mavikent Mahallemiz 1,2,3,4 ve 5. Etaplarda 4.788 adet konut yapımı gerçekleştirdik. Şahinbey’imizin en gözde alanlarından olan Mavikent Mahallemiz’e ihtiyaç duyulan sosyal donatı alanlarının ve park yapımları hızla devam ediyor. 37.750 metre kare alan üzerine yaptığımız parkımızın içerisinde oyun gurupları ve spor aletleri ve bisiklet yolu bulunuyor. Mavikent Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

EKONOMİ
2 saat önceEKONOMİ
4 saat önceEKONOMİ
6 saat önceEKONOMİ
7 saat önceEKONOMİ
11 saat önceEKONOMİ
12 saat önceEKONOMİ
17 saat önce
2
DÜNYA BAĞIMSIZ GAZETECİLER CEMİYETİ KURULDU
5512 kez okundu
5
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3907 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.