Reklam
Reklam
Kucağında çocuğu vardı… Kadından kadına şiddet!
249 okunma

Kucağında çocuğu vardı… Kadından kadına şiddet!

SON DAKİKA HABERİ: Bursa’da 3 kadın, yolda tartıştıkları, kucağında çocuğu olan anneyi tekme tokat darp etti. Küçük çocuk, annesinin darp edildiği anları izlerken olay, apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı

ABONE OL
Eylül 22, 2025 12:00
Kucağında çocuğu vardı… Kadından kadına şiddet!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Reklam

Bursa’da olay, 20 Eylül’de saat 12.00 sıralarında Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta kucağındaki çocuğuyla yürüyen ana ile karşılaştığı 3 kadın arasında tartışma çıktı. TEKME, TOKAT KADINA SALDIRDILAR DHA’daki habere göre kısa sürede büyüyen tartışma, tekme tokat kavgaya dönüştü. Kadınlar, kucağındaki çocuğu yere bırakan anneyi aralarına alıp darp etti. O ANLAR KAMERAYA DA YANSIDI Küçük çocuk annesinin darp edildiği anları korkulu gözlerle izledi. O anlar bir apartmanın emniyet kamerasına yansıdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.