Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekipleri tarafından İlimizde son bir ayda Şehiriçi Halk Otobüslerinde meydana gelen ” Yankesicilik ” olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak yapılan çalışmalarda;
Olayların meydana geldiği bölgelerdeki Şehiriçi Halk Otobüsleri içerisine ve otobüs duraklarına Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekiplerimiz görevlendirerek, Halk otobüsleri içerisinde ve olayların gerçekleştiği güzergâhlar üzerinde bulunan güvenlik kamera görüntüleri de ekiplerimiz tarafından titizlikle incelenerek yankesicilik olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen İ.G. isimli şüpheli şahıs yapılan başarılı çalışmalar neticesinde yakalandı.
Gözaltına alınan şüphelinin gerçekleştirmiş olduğu olaylarda 4 mağdurun 2 bin TL parası ile 3 adet cep telefonunu çaldığı tespit edildi. Şüpheli şahıs hakkında yapılan yasal işlemler sonrası sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

EKONOMİ
Az önceEKONOMİ
Az önceEKONOMİ
56 dakika önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
3 saat önceEKONOMİ
5 saat önceEKONOMİ
7 saat önce
2
DÜNYA BAĞIMSIZ GAZETECİLER CEMİYETİ KURULDU
5629 kez okundu
5
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
3950 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.