Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e karşı yapılan hain saldırı ve saygısızlığa çok sert tepki gösterdi.
Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök, İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e karşı yapılan hain saldırı ve saygısızlık ile ilgili açıklama yaptı. Ahmet Gök, yapılan saygısızlığa çok sert tepki gösterdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Ahmet Gök, “İsveç’te Kuran’ı Kerim’i yakma girişimine karşı açıklamamız. Tüm İslam alemini ve islam ülkelerinin yöneticilerini de İsveç denen bu ülkeye ekonomik, hukuki ve siyasi ambargo uygulamaya davet ediyoruz En güzel hükmü verecek olan da Müntakim olan yüce Allah’tır. Çağın Ebu Cehillerine buradan sesleniyorum: Ne yaparsanız yapın hakikatin nurunu söndüremeyeceksiniz. Kur’an’ın kainatı aydınlatan ruhunun önüne geçemeyeceksiniz. Müslümanların ilmek ilmek örülmekte olan birliğini engelleyemeyeceksiniz. Şundan kimsenin şüphesi olmasın ki; bu alçaklığa teşebbüs eden adi yaratıkların elleri kuruyacak ve Kafirler istemese de Allah cc. nurunu tamamlayacaktır” ifadelerine yer verdi.
EKONOMİ
Az önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
Az önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
Az önceTEKNOLOJİ HABERLERİ
Az önceEKONOMİ
Az önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
Az önceEKONOMİ
1 saat önce
2
DÜNYA BAĞIMSIZ GAZETECİLER CEMİYETİ KURULDU
5835 kez okundu
5
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
4056 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.