Türkiye ihracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2018 yılı Ocak ayı verilerine göre, Gaziantep’ten Ocak ayında yüzde 6,2 artışla 522 milyon 848 bin dolarlık ihracat yapıldı. Geçen yılın Ocak ayında 492 milyon 409 bin dolar ihracat yapılmıştı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2018 yılına ihracat artışıyla başladıkları için çok memnun olduklarını söyledi.
Gaziantep’in, Ocak ayında en fazla ihracat yapan 6’ıncı il olduğunu belirten Konukoğlu, “Üretimimiz, ihracatımız ve sağladığımız istihdamla ülkemize değer katıyoruz. Bundan sonraki süreçte de el ele, omuz omuza vererek ihracat rakamlarını yukarı çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.
Konukoğlu, ihracat rakamlarının yükselmesine katkı sağlayan sanayici ve ihracatçıları kutladığını da sözlerine ekledi.

EKONOMİ
Az önceTEKNOLOJİ HABERLERİ
Az önceEKONOMİ
Az önceEKONOMİ
Az önceEKONOMİ
40 dakika önceTEKNOLOJİ HABERLERİ
1 saat önceTEKNOLOJİ HABERLERİ
12 saat önce
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67449 kez okundu
2
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67444 kez okundu
3
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67396 kez okundu
4
15 hisse hedef fiyatını yükseltti
15337 kez okundu
5
HSBC, havacılık hisselerini mercek altına aldı
5732 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.