Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından su borcu olan vatandaşlara tanınan 25 aya varan taksitlendirme fırsatı, 30 Eylül 2019’a kadar uzatıldı.
Vatandaşların borçtan dolayı suyunun kesilmesi gibi bir sorunla karşılaşmaması için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in talimatıyla GASKİ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu’nca alınan karar doğrultusunda daha öncesinde 10 Temmuz-10 Ağustos’a kadar uygulanan su borcu taksitlendirme süresi, 30 Eylül 2019 Pazartesi günü mesai sonuna kadar uzatıldı. Biriken su borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla, her bütçeye uygun taksitlendirme imkânı sunan GASKİ, su borcunu ödemek isteyenlere son kez kapısını açacak. Tüm GASKİ şubelerine gelen vatandaşlar, 25 aya varan vadeden veya kendilerine sunulacak diğer seçeneklerden yararlanabilecek.

GAZİANTEP GÜNDEMİ
Az önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
5 saat önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
11 saat önceEKONOMİ
11 saat önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
11 saat önceEKONOMİ
12 saat önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
14 saat önce
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67778 kez okundu
2
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67775 kez okundu
3
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67720 kez okundu
4
15 hisse hedef fiyatını yükseltti
15664 kez okundu
5
HSBC, havacılık hisselerini mercek altına aldı
6066 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.