Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği başkanlık seçiminin bugün yapılacağı ve başkanlık için mevcut başkan Ömer Küsbeoğlu’nun yanı sıra Gaziantep Servis İşletmeleri Oda Başkanı ismet Özcan’ın da aday olarak yarışacakları belirtildi. Mevcut başkan Ömer Küsbeoğlu, “Kimse kimseye aday olamazsın diyemez. Üyelerimiz ve delegelerimiz kimi tercih ederse, o benim başımın tacıdır. Benim yaptığım işte ortada. Takdir delegelerindir” dedi.
Servisciler Odası başkanı İsmet Özcan’da bir çok hizmet yapmak için bu göreve talip olduğunu ve delegelerin kendisini takdir etmesi halinde mevcut yönetimden daha iyi hizmet edeceğini söyledi.

EKONOMİ
Az önceEKONOMİ
Az önceEKONOMİ
Az önceEKONOMİ
52 dakika önceEKONOMİ
1 saat önceEKONOMİ
4 saat önceEKONOMİ
6 saat önce
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67989 kez okundu
2
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67988 kez okundu
3
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67929 kez okundu
4
15 hisse hedef fiyatını yükseltti
15875 kez okundu
5
HSBC, havacılık hisselerini mercek altına aldı
6280 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.