Reklam
Reklam
Barlar Sokağı’nda silahlı kavga: 1 ölü!
354 okunma

Barlar Sokağı’nda silahlı kavga: 1 ölü!

SON DAKİKA HABERİ: Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Barlar Sokağı'ndaki bir barda çıkan silahlı kavgada 22 yaşındaki Hüseyin Acet öldü, 24 yaşındaki Azim Can Nas ise yaralandı. Bar işletmecisinin olay yerinden kaçtığı öğrenildi

ABONE OL
Eylül 8, 2025 12:00
Barlar Sokağı’nda silahlı kavga: 1 ölü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Reklam

Muğla’da olay, saat 07.30 sıralarında Marmaris ilçesi Tepe Mahallesi 39. Sokak’taki bir barda meydana geldi. Bar işletmecisi olduğu öğrenilen Zafer Ç. ile müşteriler arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. BAR İŞLETMECİSİ ATEŞ EDİP KAÇTI DHA’daki habere göre tartışmanın büyümesi üzerine Zafer Ç. tabancayla ateş açıp, kaçtı. Başından vurulan Hüseyin Acet (22) ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine hadise yerine sıhhat ve polis ekipleri sevk edildi. HASTANEYE KALDIRILDI KURTARILAMADI Acet ve kurşunların isabet ettiği Azim Can Nas (24), ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Hüseyin Acet, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. BAR İŞLETMECİSİ ARANIYOR Bacağından yaralanan Nas’ın ise sıhhat durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, Zafer Ç.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.