Reklam
Reklam
80 okunma

Ak Parti’de Bakanlar Gaziantep’i yalnız bırakmıyor

ABONE OL
Eylül 2, 2022 13:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önceki gün bir dizi etkinlik ve temel atma için Gaziantep’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’dan sonra dün de Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye İhracat Seferberliği zirvesine katılmak üzere Gaziantep’e geldi.

Gaziantep’in sosyo ekonomik ve ticaret alanında kendini göstermesiyle Ak Parti’nin en çok değer verdiği illerden birisi olan Gaziantep’I bakanlar boş bırakmıyor.

Önceki gün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Dün de Ticaret Bakanı Mehmet Muş Gaziantep’te düzenlenen Türkiye İhracat Seferberliği zirvesine katıldı.Gazetemiz köşe yazarlarından Yusuf Bölükler’in takip ettiği bu programda Ak Partili vekiller ve belediye başkanları Yusuf Bölükler’e yaşanan gelişmeler hakkında bilgi aktardılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.