6. PENYE, TEKSTİL VE TEKNOLOJİLERİ FUARI 8 ŞUBAT’TA AÇILIYOR
812 okunma

6. PENYE, TEKSTİL VE TEKNOLOJİLERİ FUARI 8 ŞUBAT’TA AÇILIYOR

ABONE OL
Şubat 1, 2017 15:05
6. PENYE, TEKSTİL VE TEKNOLOJİLERİ FUARI 8 ŞUBAT’TA AÇILIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) KOSGEB, Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PENKON), Moda ve Hazır Giyim Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘6’ıncı Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)’, 8 Şubat Çarşamba günü Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek törenle ziyaretçilere kapılarını açacak.

Resmi açılış töreninin saat 14.00’da yapılacağı fuarda, Gaziantep başta olmak üzere, Adana, Ankara, Aydın, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin illerinden 120 firma ve 250 marka ürünlerini sergileyecek.

Fuarda, penye ürünleri, konfeksiyon ürünleri, kumaş, kumaş ürünleri, dikiş makineleri, konfeksiyon yan sanayii ve aksesuarları,  etiketleme ve desen baskı sistemleri, katlama ve paketleme makineleri, temizleme makineleri, kalite kontrol ve metraj ölçüm makineleri, ütü makine ve presleri, depolama ve askı sistemleri gibi ürün grupları ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Türkiye genelinden profesyonel ziyaretçilerin yanı sıra, Suriye, Irak, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetleri’nden yaklaşık 20 bin kişinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

Beş gün sürecek olan fuar 10:00 – 18:30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.