Almanya’daki Bielefeld kentinde ateşli silahla vurulan 74, 75 ve 83 yaşlarındaki üç kişinin cansız bedenleri bulundu.
Alman ikinci devlet kanalı ZDF’nin haberine göre, ülkenin kuzeybatısında, Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde bulunan Bielefeld’deki bir binanın kapısında 74 yaşındaki Doris K. adlı kadın ve 83 yaşındaki Alois P.’nin cesedi bulundu. Bunun üzerine bölgede kapsamlı arama yapıldı.
Bölgeye sevk edilen çelik yelekli özel eğitimli timler binanın kömürlüğünde 75 yaşındaki Elmar B. adlı komşularının da cesedini buldu.
Polis sözcüsü Achim Ridder, cesetleri bulunan üç kişiden Elmar B.’nin intihar ettiğini açıklarken, yanında tabancasının bulunduğunu, iki komşusunu öldürdükten sonra yaşamına son verdiğine dair bilgi sahibi olduklarını belirtti.
Kaynak: bild.de
TEKNOLOJİ HABERLERİ
Az önceEKONOMİ
Az önceEKONOMİ
Az önceTEKNOLOJİ HABERLERİ
10 dakika önceDÜNYA'DAN HABERLER
40 dakika önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
3 saat önceEKONOMİ
4 saat önce
1
Atina’da Tarım Bakanlığı şubesine bombalı saldırı
2032 kez okundu
2
Gazze’de yaşanan insani felaket dış basında
1696 kez okundu
3
ABD nükleer silah testleri yapacak
1642 kez okundu
4
İsrail, yardım bekleyen Filistinlilere ateş açtı
1584 kez okundu
5
Çin’den 2 stratejik silah: DF-5C ve LY-1
1581 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.