Gaziantep İletişim Başkanı Taşkın’dan Gazetemize Ziyaret

Gaziantep İletişim Başkanı Gaziantep Bölge Müdürü Mücahit Taşkın ve İletişim Görevlisi Onur Eroğlu, Zafer Gazetesi Genel Koordinatörü Atilla Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Zafer Gazetesi Genel Koordinatörü Atilla Konukoğlu,  Taşkın ve Eroğlu’nun ziyarete ilişkin yaptığı konuşmasında, “Gaziantep Bölge Müdürü İletişim Başkanı Mücahit Taşkın’a ve İletişim Görevlisi Onur Eroğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Güzel, kfeyifli ve hoş bir sohbet gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Gaziantep İletişim Başkanı Gaziantep Bölge Müdürü Mücahit Taşkın ve Onur Eroğlu ise ziyarete ilişkin konuşmasında, iletişimde yer alan gazetecilerin görevlerini en iyi şekilde yapmaları ve çalışmaların Gaziantep’in gelişimi üzerine olması temennisinde bulundu. Ziyaretten sonra Onur Eroğlu, bugün düzenlenecek olan “Dezenformasyonla Nasıl Mücadele Edilir?” konulu yerel medya buluşmasına davet ederken, toplatının bugün saat 10’da Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi (ŞKM)’de olacağını ve tüm basın mensuplarını beklediklerini de söyledi.