Şimşek: “Türkiye’de rejimin değişmesi söz konusu değildir”

Başbakan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek: “”Türkiye için çok kritik bir karar, Türkiye’nin rejimini değiştirmenin söz konusu olmadığını, vatandaşımız anayasa değişikliği paketinin içeriğini öğrendikçe çok güçlü bir şekilde destek vereceklerdir“ dedi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Göznuru Göz Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastane Başhekimi Opr. Dr. Cem Öztürkmen ve diğer hekimler ile bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek ve AK Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Eyup ÖZKEÇECİ, Gaziantep Özel Göznuru Göz Hastanesinin düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldı.

Özel Göznuru Göz hastanesi yetkililerinden Göz hastanesi hakkında bilgi alan Şimşek hekim ve personeller ile sohbet etti. Göznuru Göz Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cem Öztürkmen’i Gaziantep’in ilk göz hastanesi olmaları ve vermiş oldukları Göz Sağlığı hizmetlerinden dolayı tebrik eden Şimşek, Referandum hakkında da açıklamalarda bulundu.Anayasa değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulunan Şimşek, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin bir ihtiyaçtan doğduğuna dikkati çekti. Şimşek, şunları söyledi: “Türkiye için çok kritik bir karar, Türkiye’nin rejimini değiştirmenin söz konusu olmadığını, vatandaşımız anayasa değişikliği paketinin içeriğini öğrendikçe çok güçlü bir şekilde destek vereceklerdir“ dedi.

Gaziantep Özel Göznuru Göz Hastanesi Başhekimi Opr,Dr, Cem ÖZTÜRKMEN katılımlarından dolayı Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’e teşekkürlerini bildirdi.