Süper Lig ekibi Gaziantep FK’da teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdığını açıkladı.
Gaziantep FK’nın açıklaması şu şekilde:
Gaziantep Futbol Kulübümüz de yaklaşık 1.5 sezondur teknik direktörlük görevini üstlenen Marius Sumudica ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır.
Görevde bulunduğu süre boyunca takımımıza olan katkılarından dolayı Sayın Sumudica ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.
U Dönüşü yaptı ama fayda etmedi !
İşte Sumudica’nın basın açıklaması…
“Gaziantep ailesine karşı her zaman büyük bir bağım var. Sözleşmemin bitmesine 4 ay kaldı. Konuşmaya ve kontrat konusunda görüşmeye her zaman açığım. Son günler, benim için gerçekten çok zordu. Belki de teknik direktörlük kariyerimin en zor zamanlarıydı. Bu nedenle bu basın açıklamasıyla kendimi net şekilde ifade etmek istiyorum. Zor zamanlarda, futbolla ilgisi olmayan tartışmalar ve oyundan ihraç edilme dönemlerinde bile asla Gaziantep yönetimine ya da taraftarlarımıza karşı kötü niyetli ifadelerim olmamıştır, olamazda.
GAZİANTEP GÜNDEMİ
Az önceDÜNYA'DAN HABERLER
Az önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
Az önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
Az önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
Az önceEKONOMİ
7 dakika önceGAZİANTEP GÜNDEMİ
7 dakika önce
1
SPOR LİSESİ BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI
3596 kez okundu
2
NBA’da Doğu ve Batı arasında maç bu yıl olmayacak, detay haberimizde.
1584 kez okundu
3
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
1526 kez okundu
4
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
1518 kez okundu
5
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
1497 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.