ÖMER ASIM AKSOY CADDESİ’NDE TEK YÖN UYGULAMASI
71 okunma

ÖMER ASIM AKSOY CADDESİ’NDE TEK YÖN UYGULAMASI

ABONE OL
Mayıs 29, 2017 15:03
ÖMER ASIM AKSOY CADDESİ’NDE TEK YÖN UYGULAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) Gaziantep Ulaşım Ana Planı kapsamında kent merkezi içerisinde bulunan bazı ana arterlerde trafik akışının iyileştirilmesine devam ediliyor.

Bu nedenle; UKOME’nin 2016-034 sayılı “tek yön” uygulaması kararına istinaden;

Ömer Asım Aksoy Caddesi Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı’ndan Topçuoğlu Camine kadar 30 Mayıs 2017 tarihinden itibaren tek yön yapılacağı açıklandı. Vatandaşların bugünden itibaren (30 Mayıs 2017) Ömer Asım Aksoy Caddesi’ni tek yön olarak kullanmaları gerekiyor.

Bu açıdan; vatandaşların ve araç sürücülerinin mağdur olmaması için bu cadde üzerinde yapılan yeni düzenlemeye göre hareket ederek trafik kurallarına uymaları, can ve mal güvenliği açısından önem arz ettiği belirtildi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.