Ahmet Gök: “Allah cc. insanlık onurunu layıkıyla taşıyan, vatan, millet ve ümmet sevdalısı, dürüst ve çalışkan hocalarımızın sayısını arttırsın inşallah”

Ahmet Gök:

Başka birçok üniversitemizin rektör ve yöneticileri GİBTÜ Rektörümüzün yaptığı paylaşımlara benzer birçok paylaşımlar yapmışken, sizce neden sadece Gaziantep İSLAM Bilim ve Teknoloji Üniversitesi”nin paylaşımları takip edilmiş ve neden sadece bu üniversitemize yaptırım uygulanmış olabilir?

  1. Üniversitenin İsminden dolayı olabilir mi?
  2. Üniversitenin siyonistlerin kendileri için vaad edilen toprak sandıkları coğrafyanın en büyük ve en önemli şehrinde bulunuyor olması olabilir mi?
  3. Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Şehmus Demir hocamızın ve ekibinin yürüttüğü güzel çalışmalarla üniversitenin ses getiren işlere imza atarak fincancı katırlarını ürkütmüş olması olabilir mi?

Sizce sebep hangisi veya hangileri?
Bence hepsi hatta başka sebepler de var. Ancak sebep ne olursa olsun bana göre zerrece önemi yok. Önemli olan Gaziantep’imizdeki bir üniversitenin güzel çalışmaları ve hakkın yanında duruşu ile şer odaklarını rahatsız etmiş olması. Bir Gaziantep sevdalısı olarak bu beni son derece mutlu etti. Bu sebeple geldiği günden beri şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına çok güzel işlere imza atmış olan GİBTÜ Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Şehmus Demir başta olmak üzere, tüm ekibine teşekkür ediyorum. Allah cc. insanlık onurunu layıkıyla taşıyan, vatan, millet ve ümmet sevdalısı, dürüst ve çalışkan hocalarımızın sayısını arttırsın inşallah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir