Bedreddin AYNİ Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk mezunlarıyla pilav gününde buluştu

Ortaokulda hafızlık proje lisede fen ve sosyal bilimler proje okulu olan Bedreddin AYNİ Anadolu İmam Hatip Lisesi ilk mezunlarıyla pilav gününde buluştu.
İmam-hatipliler haftası münasebetiyle düzenlenen bu anlamlı programa okul öğretmenleri ve okulun ilk mezunlarının yanı sıra Şahinbey lçe müftüsü Mehmet ARSLANER ve bazı imam hatip lisesi müdürleri de iştirak ettiler. Kur’an tilavetiyle açılan programda mezun öğrenciler adına Selçuk HİLALOĞLU söz alırken okul müdürü Rıza SOYAK da günün anlam ve önemine dair güzel paylaşımlarda bulundu

Makine mühendisliği başta olmak üzere çeşitli mühendislikler, İlahiyat, Eğitim fakültesi, Uzay ve havacılık, Bilgisayar mühendisliği gibi bölümlere öğrenci gönderen ve ilk mezunlarıyla buluşmanın heyecanını yaşayan öğretmenler, farklı illerdeki çeşitli üniversitelerde olmaları sebebiyle bu toplantıya katılamayan öğrencileri içinde üzüntülerini belirttiler.

Ayrıca programda imam hatip davasına gönül vermiş ve uzun yıllardır şehrimizde çeşitli imam hatiplerde kıymetli hizmetler gerçekleştirmiş olan Cumali DEMİRKAPI ve Sadullah MUSTAFAOĞLU hocalarımıza da bu anlamlı günün anısına plaket takdim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir