LGS de DUAYEN OKUL: ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ADİL TEYMUR İMAM HATİP ORTAOKULU

LGS de DUAYEN MÜDÜR: MEHMET KARTAL

                  Şahinbey Belediyesi Adil Teymur İHO öğrencisi Semra AYGÜN 2024 LGS de tüm soruları doğru cevaplayarak, Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Gaziantep ilimizdeki Fen Liselerine 43 öğrenci yerleştirerek en fazla öğrenci yerleştiren okul Adil Teymur İHO olmuştur.

Gaziantep ilimizde LGS de % 1 dilimde olan öğrenciler arasında 16 öğrenci ile en fazla öğrencisi olan okul Adil Teymur İHO olmuştur.

Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu Ankara’ da bulunan Ankara Fen Lisesi, Ankara Cumhuriyet Fen Lisesi ve Özdemir Bayraktar Havacılık okuluna en fazla öğrenci göndermiştir.

Adil Teymur İmam Hatip Ortaokuluna bu yıl 1000  öğrenci Adil Teymur’ da öğrenci olmak için sınava girerek yarışmış ve 200 öğrenci kayıt hakkı kazanmıştır.

Bursluluk sınavında 4 öğrenci 500 tam puan yaparak Türkiye birincisi olmuştur.

Adil Teymur’ dan mezun olan 160 öğrenci LGS puanına göre öğrenci alan okullara yerleşmiştir.

Gaziantep’ teki özel okullarda okuyan burslu öğrenciler burslarını iptal edip Adil İmam Hatip Ortaokuluna geçiş yapmaktadır.

Gaziantep ilimizde ve Türkiye’ de LGS’ de artık Adil Teymur Modeli örnek alınmaktadır. Marka Şehrin Marka Okulu olan Adil Teymur İHO Türkiye’ de marka olmaya hazırlanıyor.

Okul Müdürü Mehmet KARTAL desteklerinden dolayı Gaziantep Valisi olan Kemal Çeber Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir