Gaziantep Yeni Dünya Vakfı yeni hizmet binasını açtı

Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Şubesi düzenlenen açılış töreniyle yeni hizmet binasına kavuştu. Şube daha kapsamlı bir şekilde vakıf işlerini yürütmeye devam edecek.

 1996 yılında birkaç hayırseverin bir araya gelmesiyle İstanbul merkezli olarak kurulan Yeni Dünya Vakfı Türkiye’nin birçok ilinde şubeleşmeye devam ediyor. Gaziantep’te uzun yıllar faaliyetlerini sürdüren Yeni Dünya Vakfı, şehir merkezinde tadilatı tamamlanan daha modern bir binada hizmetlerini sürdürecek.

Gaziantep’te Şube başkanlığını Dr. Kemal Ürkmez’in yürüttüğü Yeni Dünya Vakfı yeni hizmet binasını açtı. Açılış programına Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Sakarya önceki dönem Milletvekili ve Vakıf mütevelli heyet üyesi Recep Yıldırım, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma ŞAHİN, AK parti Gaziantep İl Başkanı Fatih M. Fedaioğlu, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Şeyhmus Demir, Memursen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet GÖK,  birçok protokol üyesi ve vakıf gönüllüleri katıldı. Açılış programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

DR. KEMAL ÜRKMEZ ŞUBEYİ İLERİYE TAŞIDI

Yeni Dünya Vakfı Gaziantep Şube başkanlığı görevine geldikten sonra yaptığı çalışmalarla vakfı sürekli ileriye taşıyan Dr. Kemal Ürkmez, daha modern, altyapısı güçlü bir hizmet binasını Gaziantep’e kazandırdıkları için çok mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Programın açılış konuşmasın yapan Dr. Kemal Ürkmez, “Bugün çok heyecanlı ve gururluyuz. Uzun yıllardır Gaziantep’te hizmet veren vakfımızın bugün yeni hizmet binasını açıyoruz. Vakfımız protokol üyelerimizin de büyük desteğiyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Daha çok öğrenciye ve kişilere ulaşarak hizmetlerimiz devam edecek. Her zaman hak için var olduklarını haklının yanında olmaya devam edeceklerini” dile getirdi.

Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu vakıf hizmetlerinin çok köklü olduğunu iyilik yaparak can bulduğunu kaydederek, Gaziantep şubesine çalışmalarında başarılar dilediğini belirtti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma ŞAHİN ise milleti yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla çalışmalar yaptıklarını, bu sebepten ötürü Vakıf hizmetlerinin önemli olduğunu ve Vakıf hizmetlerini desteklediklerini belirtti.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber Vakıf kuruluşlarımızın kültürümüzde çok önemli bir yer tuttuğunu toplum için çok önemli olduğunu vurguladı. Çeber, vakıf çalışmalarını desteklediklerini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir