Dr. Ahmet Gök, “Soykırımcı, katil, siyonist çete’nin hadsiz bakanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dil uzatma cüretinde bulunmuş”

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Gök, Soykırımcı, katil, siyonist çete’nin hadsiz bakanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a dil uzatma cüretinde bulunmuş dedi.

Dr. Ahmet Gök, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “

Ben soykırımcı, alçak, katil tüm siyonistlere buradan sesleniyorum: Türkiye Cumhuriyeti başka ülkelere, aziz milletimiz de başka milletlere benzemez. Biz ülke ve millet olarak Fatih Sultan Mehmet Han’dan, Selahaddin-i Eyyubi’ye, Selman-ı Farisi’den, Tarık Bin Ziyad’a ecdadımızdan devraldığımız mirasla “Öldürseler Şehadet, Sürgün etseler hicret, hapsetseler halvettir” şuuruyla, “insan bir kez doğar ve bir kez ölürse o da Allah cc. için olmalı” diyerek her ahval ve şeraitte dünya müstekbirlerinin karşısına dikilir, alçak olduklarını haykırır ve zulümlerine elimizle son veririz.

Rabbim bize dünya mazlumlarının akan kan ve göz yaşını sona erdirmeyi, zalimlerden hesap sormayı nasip eylesin ve bizi intikamına Memur eylesin inşallah…”