Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi başarılarıyla göz dolduruyor

Gaziantep’ e atandığı günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki öncülüğünde, sadece Hastane şartlarında yapılabilen Anestezi Altında Diş Çekimi İşlemi Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde başarıyla yapılmaya devam ediyor.

2019 yılında Ağız Diş Sağlığı Merkezi iken Hastane olma standartlarını tamamlayarak, Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi unvanını alan ve İlimizde tek olma özelliği taşıyan tek hastanedir diyerek açıklama yapan Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Hüseyin Bayhan, gazetemize şu açıklamaları yaptı:

“Mutlu Tiryaki atandıktan bu yana bir çok hizmetler sunduk. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyerek bizlere yardımcı olan İl Sağlık Müdürümüz Mutlu Tiryaki’ye öncelikle sizlerin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Hastanemizde sadece diş çekimi ve anestezi yapılmaktaydı. Şimdi ise ADSH ve bununla beraber bir çok işlemler yapılmaktadır. Güneydoğu ve Doğu bölgesinde bir çok hasta gelmektedir. Hastanemiz bölge hastanesi şeklini almıştır ve hasta sayımız da artmıştır. İlk başta civar illerden gelirken şimdi Ülkemizin çok farklı illerinden hasta kabul etmeye başladık, bu bizi çok mutlu ediyor, şifaya vesile olmak çok güzel bir duygu. Gaziantepli hemşerilerimiz bu konuda çok şanslılar.” Şehir dışından gelerek cerrahi işlem gören 613 hasta olmakla birlikte bugüne kadar Şahinbey ADSH’ni tercih eden iller arasından bazıları ise; Ankara, Şanlıurfa, Mardin, Kilis, Osmaniye, Adıyaman, Ankara, Kahramanmaraş, bununla beraber batı illerinden İstanbul’dan bile hastalarımız gelmektedir. Son olarak İstanbul İlinden gelen hasta başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşmuştur.