BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR

Ben okuyorum Gaziantep okuyor projesi her gün devam ettirmekteyiz diyerek gazetemize açıklama yapan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Kılınçparlar şunları söyledi

Ben okuyorum Gaziantep okuyor projesi Valimiz geldikten sonra faaliyete geçen bir projedir. Bu proje anlamlı ve güzel bir proje okumanın faydalarını gösteriyoruz. Okumak güzel birşey biz okullarda eğitim gören çocuklarımıza okumanın faydalarını anlatıyoruz çocuklarımıza ailelerine okumanın faydalarını ailelerine anlatıyor.

Bu proje faaliyete geçtikten sonra hergün aile ziyaretlerine başladık. Bu aile ziyaretlerinde öğrencimizin moralmen yanında oluyoruz ve her zaman kendilerine eğitim verenler destek olduklarını bilmelerinin istiyoruz. Bu aile ziyaretlerini yalnız İl Milli Eğitim olarak değil tüm çalışma arkadaşlarımızla yapıyoruz. Yalnız çalışma arkadaşlarımız değil tüm okul idarecileri ve öğretmenler de yapmaktadır. Amacımız okumanın güzel bir duygu olduğunu tüm aile bireylerine benimsetmektir dedi. Ayrıca Kılınçparlar şunları söylediBugün Ticaret Borsası Ortaokulunda okulunda okuyan öğrencimizin ailesinin misafiriydik ve burada Valimizin projesi Ben okuyorum Gaziantep okuyor projesini uyguladık. Beni yalnız bırakmayan Şahinbey İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tuncer Bozan ile beraberdik. Bizleri ağırlayan ailemizde teşekkür ediyorum dedi.