ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’DEN KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMI

Şahinbey Belediyesinin sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında her yıl düzenlemiş olduğu ve binlerce vatandaşın katıldığı Kutlu Doğum Haftası programı 18 Nisan 2017 Salı günü akşam saat 19:00’da Şahinbey Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirecek.

Bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası ana temasını Diyanet İşleri Başkanlığı ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ olarak belirledi. Bu vesileyle İnsanlığa, İslam âlemine ve Türkiye’ye ‘İnsanlığı yaşatmak için, İnsanlığı diriltmek için, insanlığı yüceltmek için gelin birlik olalım’ çağrısı ile yola çıkan Şahinbey Belediyesi 18 Nisan Salı günü vatandaşları Kutlu Doğum Haftası için düzenlenecek geceye davet etti.

Kutlu Doğum Haftası etkinliğide Ortağız Bir Namusa şarkısıyla Yeni Kapı Mitinginde gönüller de taht kuran Grup Tillo ilahileriyle, Şair Dursun Ali Erzincanlı tasavvuf müziği ve şiirleriyle hem kulağa hem kalplere seslenirken, Şahinbey Mehteran Takımı da Kutlu Doğum Haftası için hazırladığı özel konserle, gönülleri fed edecek. Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenecek olan geceye tüm Gazianteplilerin katılması bekleniyor.