ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN EVET DEDİ

Büyük Türkiye’nin geleceği için EVET diyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, oyunu sabah saat 07:00’da Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı.

 

Sabahın erken saatlerinde Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, günlerdir süren referandum çalışmaları sonrası EVET demek için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa için oy kullanan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ülkemiz, bayrağımız, milletimiz, gençlerimi ve çocuklarımı için EVET dediğini ifade etti.

 

MİLLETİMİZİN HUZURU İÇİN

 

Referandumda çıkan sonucun ülkenin geleceğine yön vereceğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Halkoylamasının ülkemizin önünü açmasını, milletimizin refah ve huzur getirmesini diliyorum, Önemli bir halk oylaması. Bugün verilecek kararla inşallah gençliğimizin ve ülkemizin geleceğini oyluyoruz. Güzel bir netice çıkmasını, milletimize huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, oyunu kullandıktan sonra okul içerisindeki sandık ve güvenlik görevlilerini de gezerek, başarılı çalışma diledi.